Forum Budowlane  Strona Główna Forum Budowlane
Praca - Oferty Pracy

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Nieduży tv dla rodziców
Autor Wiadomość
Outside
Nowicjusz

Wysłany: 2015-04-17, 03:03   Nieduży tv dla rodziców

Chcę rodzicom sprawić prezent na rocznice slubu i wymienic ich stary tv na nowy. Do wydania mam tak z 1200 zlotych, oni nie potrzebuja bajerow tylko zeby dobry obraz byl i tv ladny. Co teraz warto kupic?

REKLAMA

Wysłany: 2015-05-14, 13:29   Tv

gaja
Wszechwiedzący

Wysłany: 2015-05-14, 13:29   Tv

W tej cenie polecałabym SHARP LC32LE362EN-BK albo Samsung UE32H5500.

CzesciAGD.pl 
Nowicjusz

Wysłany: 2015-10-23, 09:29   

Myślę,że spokojnie znajdziesz też tv Samsunga czy LG i to 40 cali w rozdzielczości Full HD,wystarczy poszukać w dobrych sklepach internetowych,gdzie jest znacznie taniej i sam wybór również masz bardzo szeroki.

jelenaa
Młodszy budowlaniec

Wysłany: 2016-01-25, 07:36   

Mnie się właśnie dużo bardziej podobają takie projektory multimedialne. Nie zajmują zbyt wiele miejsca, ale takie kino domowe to moje marzenie...

MarkoPolo
Starszy budowlaniec

Wysłany: 2016-01-26, 08:36   

W zasadzie do kwoty 1200zł masz bardzo szeroki wybór wielu modeli tv,skup sie na opcji Full HD i rozmiarze 32 cale,taki będzie moim zdaniem najbardziej optymalny,pozostaje tylko wybór firmy.

marcelina
Prawie ekspert

Wysłany: 2016-02-03, 09:02   

W rtv Euro agd jest obecnie sporo promocji. W tej cenie możesz kupoić już całkiem duży telewizor ( nie patrz się na niewielkie bo większy telewizor to większy komfort oglądania telewizji...).
Swietny jest na przykład ten Philips:
http://www.euro.com.pl/te...fh4100-88.bhtml

Jeśli szukasz czegoś tańszego to zerknij sobie na przykład na ten Samsung:
http://www.euro.com.pl/te...ue32j5500.bhtml

W sklepie wszystko możesz brać na raty.

CzesciAGD.pl 
Nowicjusz

Wysłany: 2016-06-01, 09:42   

Nie tylko tam,ponieważ moim daniem warto też zerknąć na mniejsze sklepy internetowe,w których również znajdziesz wiele promocji i rabatów. Do kwoty 1200zł polecam modele 32 calowe LG Smart TV.

MarcinDor
Wszechwiedzący

Wysłany: 2020-07-13, 12:38   

W mojej opinii natomiast jeżeli będziecie na etapie poszukiwań dobrego sprzętu do swojego salonu to polecam zwrócić uwagę także na ofertę przygotowaną przez producenta Manta, ponieważ można liczyć u nich na szeroki wybór modeli i do tego bardzo dobre parametry i funkcjonalności. Ja kupiłem model TV 55LUS79T o rozmiarze 55 cali. Do tego modemem Wifi, formatem obrazu 16:09 i klasą energetyczną A+.

Aliena
Prawie ekspert

Wysłany: 2021-04-15, 19:17   

Jeśli ma być nieduży to taki 32 cale wydaje mi się wystarczający. Zerknij na stronę https://www.taniomania.pl/t/telewizory-32-cale - tu znajdziesz bardzo duży wybór telewizorów różnych producentów w świetnych cenach. Ja mam takiej wielkości telewizor w sypialni i jest naprawdę wystarczający. Na taniomani jest sporo tv na promocji, więc bez problemu znajdziesz odpowiedni model :)

addison.hane 
Nowicjusz

Wysłany: 2023-11-30, 13:44   

Obecny okres promocji z okazji Black Friday jest świetnym momentem dla zakupu wszelkich sprzętów RTV i AGD w dobrych, promocyjnych cenach. Jeśli chodzi o telewizory, to przed ich zakupem warto jest wziąć pod uwagę kilka najważniejszych parametrów. Są one opisane m.in. w tym artykule - https://glosseniora.pl/2023/10/30/telewizory-black-friday-najwazniejsze-parametry-na-ktore-musisz-zwrocic-uwage/. Chodzi m.in. o wielkość i rodzaj ekranu oraz jego matrycę. Warto też zapoznać się z tym, jaki funkcje dodatkowe może posiadać telewizor. Może któraś z nich okaże się dla nas szczególnie przydatna i ważna!

jestemgeniuszem
Prawie ekspert

Wysłany: 2026-01-19, 12:06   

Chcesz telewizor do swoich rodziców? Nie wiesz co wybrać, bo za dużo promocji? Polecam firmę https://www.wybierz.tv/ Dlaczego? Ponieważ ten niezależny portal zajmuje się między innymi:
• Obiektywne badania telewizorów różnych producentów
• Szczegółowe zestawienia i porównania modeli telewizorów
• Certyfikowana kalibracja telewizorów oraz projektorów z gwarancją jakości
• Rozwiązania kin domowych dostosowane do indywidualnych potrzeb
• Profesjonalne wsparcie techniczne dla studiów telewizyjnych
• Konsultacje
Cała platforma jest darmowa i oferuje dostęp do bardzo szczegółowych pomiarów laboratoryjnych różnych TV. Bardzo cenię ich za to, że testują dokładnie te egzemplarze, które trafiają na sklepowe półki. Dzięki temu masz pewność, że kupujesz sprawdzony i dobrze oceniony sprzęt. :->

Odpowiedz do tematu