AGD to w kuchni podstawa. Bez tego kuchnia nie jest funkcjonalna. Ale uważam, że kuchnia jako serce domu jest też jego wizytówką i musi wyglądać :) Dla mnie osostnio mega zaskoczeniem jest Solgaz, kupiłem na black FRIDAY najnowsza ich płytę futura sLIM - robi super wrażenie. Kompletnie inny sprzęt na gaz i funkcjonalnie to kilka klas z przodu, bo sam system zapalania jest inny, cicho pracuje. Duży plus to możliwość ustawiania poziomu gotowania - inna liga. Kto widział płytę gazową, gdzie palniki ustawia się w stopniach Celsiusa? Tutaj jest to standard.
Czy znacie kogoś godnego polecenia do naprawy Aristona w Krakowie? Przeglądałam sieć i wyskoczyło mi coś takiego: https://barbara.org.pl/serwis-zmywarek-ariston-krakow-twoje-rozwiazania-dla-sprawnego-sprzatania-naczyn/. Opis wygląda całkiem sensownie i fachowo, ale wolicie najpierw dopytać o realne opinie. Czy ten serwis faktycznie ogarnia temat sprawnie? Moja zmywarka zaczęła dziwnie buczeć pod koniec cyklu i boję się, że to coś poważnego. Będę wdzięczna za każde info o tym, jak u nich wygląda kontakt i czy ceny są w miarę ludzkie.