Cześć wszystkim! Jedliście kiedyś [URL=bezglutenowyhert.pl/produkty-bezglutenowe/chleby-bezglutenowe/chleb-bezglutenowy-jasny-waga-400-g.html]chleb bez glutenu[/URL] ? Jest to mega fajna rzecz dla naszego organizmu!
Zobacz na stronie https://wieziennapiekarnia.pl/chleb-zytni-razowy-wiezienny/, mają duży wybór pieczywa w zależności od upodobań. Ja osobiście wybieram chleb żytni razowy, bo jest akurat dobrą opcją dla diabetyków. Pieczywo jest wypiekane z naturalnych, najlepszej jakości składników, na zakwasie, a dzięki temu ma dłuższą datę ważności więc można zamówić wielopak.
Chleb bezglutenowy czy glutenowy należy pakować w specjalne opakowania żeby cały czas było świeże. Dlatego w marketach tam gdzie jest pieczywo widać na pólkach pakowanie pieczywa http://forumbudowlane.jun.pl/index.php . Takie opakowania są bardzo wygodne, chowa się pieczywo do szafki i spokojnie może leżeć dwa dni i nic się z nim nie stanie. Polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach