Ja bym raczej odradzał piekarnik gazowy. Lepiej kupić palniki gazowe ale piekarnik elektryczny.
Ale dlaczego? Te nowe konstrukcje mają sporo zabezpieczeń. I powiem, że całkiem fajnie i równo pieką. U mnie Solgaz i rozwiązanie typowo gazowe i daje radę. Jest naprawde dobrze. Tylko to wersja do zabudowy.
Solgaz ma też piekarniki elektryczne. Fajnie i dość niecodzienne. Widziałeś może SP70 DUO? Piekarnik w którym można robić dwie potrawy w tym samym czasie. Pieczeń i cisto od razu? Dlaczego nie. Każdy na różnych ustawieniach. Inna sprawa, ze po podzieleniu sama komora jest mniejsza, wiec szybciej się nagrzewa jak się jedną tylko wykorzystuje ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach