Czy w ogóle ten sprzęt zdaje jeszcze egzamin, czy jest potrzebny w kuchni, w dobie gdzie chleb jest krojony, wędlina i sery? Kto jeszcze kupuje to urządzenie?
Krajalnica może się przydać do krojenia chleba, który sami wcześniej upieczemy. To ostatnio jest modne i zdrowe, a nie jest to trudne bo wymyślono wypiekacz do chleba, który sam miesza ciasto, czeka aż wyrośnie i piecze. Krajalnice mogą się przydać też do szatkowania kapusty i innych warzyw, ale nie wiem czy na co dzień to urządzenie jest przydatne, raczej przy większych imprezach rodzinnych, drogie nie są więc można sobie sprawić odrobine wygody i usprawnić przygotowanie przyjęcia
Moim zdaniem jest to całkiem przydatne urządzenie w każdej kuchni,tym bardziej jeżeli lubimy mieć krojony chleb. Nie kosztuje wiele,a może ułatwić nam życie.
ja używam krajalnicy do sera i wędliny, ta http://www.skapiec.pl/sit.../126903#gallery spisuje się do w tym idealnie.
te produkty przechowywane w dużym kawałku zdecydowanie dłużej zachowują swe pożądane walory smakowe
Ja również jestem przekonany, że w momencie gdy zależy nam na profesjonalnej pracy w kuchni to przede wszystkim powinniśmy wiedzieć również jaki sprzęt do niej wybrać. Sam kupowałem całkiem niedawno świetne krajalnice do sera i do wędlin z https://horecapolska.pl/krajalnice-do-wedlin-serow i nie pozostaje mi nic innego jak tylko i wyłącznie je polecić.
Pewnie, że zdaje egzamin i jest potrzebna. Ja mam w swoim domu i często z niej korzystam. A szczególnie jak wędzę własne wędliny to znacznie łatwiej je pokroić z pomocą krajalnicy właśnie. A co do wędlin to bardzo polecam w taki sposób je przygotowywać. Mięso, saletra do peklowania będzie potrzebna, na https://swojskiwyrob.pl/9-do-peklowania można taką zamówić jak i inne potrzebne produkty do swojskich wyrobów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach