To są głównie szuflady do podgrzewania naczyń, ale służą również do rozmrażania, do utrzymywania w cieple potraw. Pomagają a aby ciasto drożdżowe szybciej dojrzewało. Ewentualnie delikatne gotowanie bo takie szuflady maja zakres temp. do ok.80 stopni.
Jeżeli mam być szczery,to podgrzewane szuflady nie będą niczym innym jak tylko dodatkowym bajerem w naszym domu. Trudno mówić o ich funkcjonalności,używać będziemy ich raczej rzadko,a mi osobiście w zupełności wystarczają zwykłe szuflady.
Ciekawe to urządzenie ale te wszystkie funkcje będą też maiły dobre mikrofalówki do zabudowy. Równie estetycznie wyglądające. Chociaż jak ktos robi częśto przyjęcia w domu i nieźle kucharzy to mogą się przydać te obie rzeczy jednocześnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach